Sani Konukoğlu İlkokulu

WEB https://sanikonukogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Merveşehir mah. Hafız Tevfik Caddesi No131 Şehitkamil/GAZİANTEP
VİZYON : Vizyon: Nasıl Bir İnsan ? Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
MİSYON : Misyon: Nasıl Bir Okul ? Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.
BAŞARILAR : okulumuz başarıya önem vermekte olup eğitim kalitesini arttırmak için inovasyona önem vermektedir.

Kütüphane Kitap Sayısı :12000
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : 12:50 başlama 17:40 bitiş
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Doğalgaz(Kalorifer)
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Gaziantep merkez otogarı güzergahında olduğundan dolayı şehrin her yerinden okulumuza ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Merveşehir mahallesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : okulumuzda çeşitli sportif etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : okulumuzda bilimsel etkinlikler tubitak vb çalışmalar yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : okulumuzda birçok proje çalışması vardır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : okulumuz e twinning okulu olarak kalite etiketini almış olup ulusal ve avrupa projeleri yürütülmektedir.